کارگاه آموزشی مدیریت نوین پروژه‌های عمرانی در سازمان‌های کارفرمایی بزرگ

کنفرانس ملی پژوهش­‌های کاربردی در مهندسی سازه و مدیریت ساخت

کارگاه آموزشی مدیریت نوین پروژه‌های عمرانی در سازمان‌های کارفرمایی بزرگ

دانشگاه صنعتی شریف شرکت مهندسی تَدکار

20 اسفند ماه 1396

کارگاه آموزشی "مدیریت نوین پروژه‌های عمرانی در سازمان‌های کارفرمایی بزرگ" در کنفرانس ملی پژوهش­‌های کاربردی در مهندسی سازه و مدیریت ساخت در دانشگاه صنعتی شریف برگزار گردید. این کارگاه با همکاری شرکت مهندسی تَدکار و با سخنرانی جناب آقای دکتر الوانچی، جناب آقای مهندس عظیمی مدير كل محترم نظارت و ارزيابي حوزه مسكن شهري بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ایران و مهندس همیری مدیرعامل شرکت تدکار در تاریخ 1396/12/20برگزار گردید.

در بخش اول این کارگاه آقای دکتر الوانچی از اهمیت یکپارچه سازی، مانیتورینگ و مدیریت پروژه­‌ها با رویکرد ایجاد سبد پروژه­‌ها و اهمیت پروژه­‌های مکمل در سازمان­‌های کارفرمایی بزرگ صحبت کردند. همچنین ایشان شکست کار به فعالیت­‌های قابل تحویل را یک امر مهم و لازم در کنترل پروژه دانستند و نیاز جامعه‌­ی مهندسی و سازمان­‌های بزرگ به سیستم‌­های یکپارچه را امری مهم عنوان نمودند. به گفته‌­ی ایشان سازمان­‌های کارفرمایی بزرگ برای آن که بتوانند زمان و هزینه پروژه‌­های خود را کاهش دهند نیازمند سامانه­‌های یکپارچه می­باشند. دکتر الوانچی رویکرد سامانه نرم­‌افزاری مدیریت پروژه­‌های عمرانی "شهاب تدکار" را مبتنی بر نیاز سازمان­‌های کارفرمایی بزرگ دانست که با ایجاد یکپارچگی، ظرفیت تحویل و بهره‌­برداری از پروژه­‌ها را افزایش می­دهد.

در بخش دوم کارگاه آقای مهندس همیری مدیر عامل شرکت مهندسی تدکار نحوه­‌ی مدیریت پروژه با استفاده سه ساختار "طبقه­‌بندی پیمان­‌ها"، "جغرافیای محل پروژه‌­ها" و "عوامل اجرایی" و ایجاد سبد پروژه­‌ها با استفاده از این 3 ساختار را توضیح داد. همچنین ایشان روش طبقه‌­بندی پروژه­ها در سامانه‌­ی نرم­‌افزاری "شهاب تدکار" را نشان داده و قابلیت‌­های گزارش­گیری سامانه را ارایه کردند. به گفته‌­ی ایشان این نرم‌­افزار با استفاده از ردیف­‌های فهرست­‌بهای مرتبط با هر فعالیت، وزن ریالی و فیزیکی آن­ها را محاسبه کرده و بر این اساس می­توان هزینه، حجم و زمان پروژه‌­ها را ردیابی و کنترل کرد.

در بخش سوم کارگاه آقای مهندس عظیمی ابتدا چالش‌­های کنترل و ردیابی پروژه‌­های بنیاد مسکن را قبل از تهیه سامانه­‌ی نرم­افزاری "شهاب تدکار" عنوان نمودند. سپس قابلیت­‌های مختلف نرم­‌افزار در حوزه مدیریت سبد پروژه‌­ها و همچنین درج کامل تمامی بخشنامه­‌های "سازمان برنامه و بودجه کشور" و "مقررات ملی ساختمان" با امکان جستجو در متن آن­ها به منظور مستندسازی گزارش­‌های نظارتی را برشمردند. مهندس عظیمی با اشاره به بارگذاری بیش از 500 پروژه حوزه­‌ی مسکن شهری در سامانه "شهاب تدکار"، آن را یکی از نمونه­‌های موفق استفاده از سامانه‌­های یکپارچه با رویکرد مدیریت سبد پروژه­ها در سازمان­‌های کارفرمایی بزرگ عنوان کرد.

 

 

 

 

 

 

کاربران ما

go to top
درباره ما
آموزش
تدکار
ارتباط با ما
تهران، خیابان کارگر شمالی، بالاتر از بزرگراه جلال‌آل‌احمد، خیابان هفتم، پلاک 33، واحدهای 8 و 11
41668000 (30 خط)
41668800 فکس

Instagram Linkedin Telegram

سازمان برنامه و بودجه کشور
سازمان فناوری اطلاعات ایران
سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور
پروانه بهره برداری تولید فناوری اطلاعات تولید نرم افزار
logo-samandehi
برنامه توسعه زیست بوم شرکت‌های خلاق